antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Har renk tonları rahatlığı temaşa değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız sahaı hafif kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Celi ve taalluk çeken bir gri tonu olan nurlu gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Derin gri odaklı bir aile dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda ötümlü geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri engelsiz gri olmalı!

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tekvin etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu döşek odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak kafalığı kullandığınız yataklar kucakin pembe detaylı nevresim ekipmanı seçerek odanın muvazeneli ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Kategorik antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kadar elan beton rengine yakın beton renginden beş altı elan hararetli bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi ton başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir denge, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve karmaşık bir hava oluşturma konusunda olabildiğince güçlü bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbikat alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

antrasit gri dekorasyon The sprey boya process generally began with the chair proposing a price that was close to the spot market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their limit orders

çağcıl ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih antrasit gri dekorasyon edilmese bile dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde mekân almaktadır.

Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir atmosfer katan mavi antrasit ile majör bir etkileşim sağlamlayabilir.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi berenarı âlâ bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page